Macrou la gratar cu sos spaniol

de cristeena20 in Peste, 1 Apr 2013 | 9500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti macrou
  • sare
  • 1/2 kg cartofi
  • Pentru sos:
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • otet
  • boia
  • sare,piper
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar cu sos spaniol:

- Curatam pestele si il tinem in sare cca 3 ore

- Pregatim garnitura- cartofii ii curatim si ii fierbem cuburi sau taiati in 4.

- Sosul spaniol: tocam marunt patrunjelul proaspat verde, ceapa si usturoiul. Adaugam ulei de masline, sare, piper, boia si otet. Amestecam bine toate pana devine ca un sos legat .Acest sos se serveste cu peste la gratar.

- Pestele se face la gratar (eu l-am facut la gratar electric) si se serveste alaturi de cartofii fierti stropiti cu sos si alaturi de o salata (eu am facut salata verde, ceapa si coriandru verde)

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu sos spaniol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de singer la grătar